Hledáme posilu na pozici průvodkyně/průvodce (pracovní úvazek) – SZ Vimperk

Kde se vidíte letos od dubna do října? Co takhle strávit čas prací na zajímavém podhorském zámku, při níž bude Vaším hlavním úkolem nadchnout pro něj návštěvníky?

Do zámeckého týmu hledáme na období od 1. dubna do 31. října 2023 posilu na pozici průvodkyně/průvodce. Jedná se o pracovní úvazek na dobu určitou, vhodný např. pro studenty, osoby se sezónní prací přes zimu, lidi, kteří by rádi získali či rozšířili své pracovní zkušenosti, aktivní seniory apod. Dveře mají otevřené různí uchazeči – ti, kteří by měli zájem pracovat na zámku jen letos, i ti, kteří by rádi navázali dlouhodobou spolupráci.

Práce průvodkyně/průvodce na vimperském zámku zahrnuje nejen provázení návštěvnických skupin, ale i práci kustoda v muzeu, výpomoc při akcích či obsluhu pokladny. Při všech činnostech je hlavní úkol stejný – poskytovat kvalitní a milý servis našim návštěvníkům.

Plat
Platové ohodnocení vychází z Nařízení vlády č. 300/2019 Sb. (platová třída 5, stupeň 12 – 23 510 Kč). Kromě platu nabízíme dovolenou (v poměru k výši úvazku), příspěvek na stravování a možnost ubytování přímo na zámku.

Bez čeho Vás nevezmeme

  • minimálně středoškolského vzdělání s maturitou
  • výborného mluveného projevu
  • komunikační znalosti AJ či NJ
  • trestní bezúhonnosti

Zájemce by měl být také časově flexibilní – jedná se o práci v turistickém ruchu, tudíž se ve velké míře týká víkendů, letních prázdnin a obecně období, kdy má většina lidí volno.

Jak se přihlásit
Zašlete svůj životopis na e-mailovou adresu vimperk@npu.cz. Pohovory budou probíhat 17. a 18. února (ve výjimečných případech je možné domluvit se i na jiný termín.)
Součástí pohovoru bude přednes krátké části průvodcovského textu, kterou Vám předem zašleme.

Těšíme se na Vaše e-maily!

Inzerát ke stažení